Direkte salg

Outsource hele salget til Teleo med Direkte salg – Vi varetager processen fra start til slut!

Teleo har mulighed for at tage sig af dele eller hele salget for jeres virksomhed eller organisation. Vores erfaring med salg og account management indenfor andre store virksomheder kan hjælpe jer med at vækste uden at skulle uddanne og optræne egen organisation hvilket ofte er dyrt og uden sikre resultater.

Vi er specialiseret i hele salgscyklusen; fra at sætte os grundigt ind i jeres produkt, identificering af målgruppen, potentielle leads/kunder, præsentationsmateriale, til canvas og lukkesalg. Vi har en professionel tilgang til salg og opfølgning på potentielle leads og vi sørger for at I får maksimalt ud af jeres direkte salg med os. Vores konsulenter kan begå sig på flydende engelsk, svensk, norsk og dansk.

Teleo arbejder i dag allerede med stribe forskellige kunder i forbindelse med direkte salg. Vi tager typisk et opstartsgebyr som inkluderer screening af kunder, optræning af medarbejdere m.m. også går vi ellers igang. Løbende afregning kan arrangeres som en kommissionsafregning eller en fast pris per medarbejder/eller dage hos os, eller en kombination af de to løsninger.

Kontakt os og lad os sammen finde en god løsning!