Mødebooking

Mødebooking er nøglen til succes 

Hos Teleo er mødebooking vores kernekompetence. Vores erfaring og ekspertise på området kan understøtte jeres new-bizz forretning, og skabe merværdi til jeres virksomhed. Vi kan understøtte jeres salgsaktiviteter med kvalitets-salgsmøder, der lever op til forventningerne om vækst, og om de gode salgs potentielle møder.  Vores konsulenter kan begå sig på flydende engelsk, svensk, norsk og dansk.

Outsource mødebooking 

Ved at outsource jeres salgs forretning sikrer I jer en relevant og målrettet møde opsætning, samt solid kontakt til jeres kunder.

Hvorfor virker mødebooking 

Hos Teleo handler det om at levere kvalificerede møder, så I har stor mulighed for at sælge jeres produkter. Vi er ærlige og gennemsigtige, og har jer med hele vejen. Dette betyder at vi i fællesskab sætter rammer, og målsætninger i forbindelse med mødebooking-kampagne. Vi siger hvad vi gør, og gør hvad vi siger.

Med vores brede erfaring indenfor branchen, ved vi præcist hvad der skal til for at booke kvalificerede salgsmøder for at skabe direkte vækst i jeres virksomhed.

Mødebooking Priser

Teleo aftaler priser fra case to case og typisk efter et mindre test forløb. Vi arbejder dog altid udfra no cure – no pay princippet, og I er derved sikret et risikofrit forløb.

Vores priser starter typisk fra 1200 DKK til 5000 DKK per møde afhængig af opgavens størrelse og omfang. Vi beregner prisen på antallet benyttede timer, vores telemarketing pris er 475 DKK per time. Vi fakturerer uden moms da vi er lokaliseret i Spanien.