Telemarketing

Telemarketing, vi har fokus på dig

Hos Teleo engagerer vi os 100% i hver enkelt opgave og i vores kunders udfordringer, det hjælper os med at blive bedre og dig til at få mest ud af samarbejdet.

Det er en effektiv måde at kommer ud til potentielle kunder på, foretage markedsanalyser eller bryde isen til det første møde til et potentielt godt samarbejde. Teleo har mere end 10 års erfaring med telemarketing og vi guider dig som kunde til de bedst mulige resultater.

Teleo har adgang til forskellige databaser der kan hjælpe med at screene ned til den rigtige målgruppe og med vores sales supporters finder vi typisk manuelt den ansvarlige beslutningstager i forhold til jeres produkt og services – Det sikrer en meget høj kvalitet i telemarketingsarbejdet og stor tilfredshed for begge parter.

Alle vores medarbejdere trænes i profilanalyse så det ikke bliver mængden vi ringer ud til men i højere grad konveteringsraten som er i fokus for os hver gang vi påtager os en opgave.

Vi arbejder både med B2B og B2C telemarketing og vores konsulenter kan begå sig på flydende engelsk, svensk, norsk og dansk.

Vores timepris for telemarketing er 475 DKK per time. Vi fakturerer uden moms da vi er lokaliseret i Spanien.

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med telemarketing.

Telemarketing, teleo.dk